Streetsurfing Waveboards

Wat maakt StreetSurfing waveboards uniek?

Waveboardingshop.nl verkoopt alleen maar waveboards van het merk StreetSurfing. Op deze webshop hebben we gekozen voor kwaliteit! Maar waarom is het StreetSurfing waveboard dan zo goed?

Functioneel ontwerp
StreetSurfing waveboards hebben een uniek ontwerp doordat de casters in een hoek van 30 graden staan. Hierdoor is er praktisch geen weerstand tijdens het rijden. De casters kunnen 360 graden ronddraaien, je bent dus extreem wendbaar! De deckplates van het StreetSurfing waveboard zijn licht gebogen, wat zowel het besturen als het maken van vette tricks stukken makkelijker maakt. De vormgeving van het waveboard heeft precies de juiste afmetingen om balans en rijcomfort tijdens het waveboarden te bieden.Kwaliteit materialen
Alle gekozen materialen zijn bedacht op duurzaamheid en kwaliteit. De polyurethane wieltjes hebben een hardheid van 85A en een optimale maat van 77 mm. Gecombineerd met Abec 5 kogellagers zorgt dit voor een uitstekende rij-eigenschappen. De gepatenteerde torsiebar heeft een ingebouwde veer, waardoor je automatisch terugkomt in de normale stand. Het waveboarden kost dus zeer weinig kracht. De casters zijn van sterk metaal gemaakt om alle klappen tijdens het waveboarden op te vangen. 

Maximale grip
StreetSurfing waveboards hebben meer dan genoeg grip spikes. Je staat dus stevig op je waveboard!

Vette designs!
StreetSurfing waveboards zijn verkrijgbaar maar liefst 14 unieke designs. Je kunt zelfs van design veranderen door het wisselen van deckplates. Garantie
Op alle StreetSurfing waveboards zit 1 jaar garantie en 6 maanden garantie op casters. Alleen schade door onzorgvuldig gebruik of normale slijtage wordt uitgesloten van garantie. 

Instructie DVD
Bij ieder waveboard zit een handige instructie dvd. Het laat duidelijk zien wat de juiste techniek is om te waveboarden. 

Diverse maten
Waveboards van StreetSurfing zijn verkrijgbaar in twee maten. The Wave, The Wave LX en The Stealth is een grote maat geschikt vanaf een leeftijd van 7 jaar. The Ripple is een klein maat geschikt vanaf de leeftijd 3 tot 6 jaar. Zelfs de allerkleinste kinderen al waveboarden!

Patent
StreetSurfing is wereldwijd patenthouder van het waveboard. Waveboards van andere merken (behalve de Ripstik Air) mogen in de Benelux niet verkocht worden, omdat dit inbreuk maakt op het patent van StreetSurfing. Dit is dan ook een strafrechtelijke overtreding. Waveboardingshop.nl verkoopt alleen legale waveboards. Gelukkig zijn StreetSurfing de beste waveboards verkrijgbaar!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x